BABÉ Stop AKN Spot Control Gel

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator

Marka

BABÉ

Formulimi

xhel

Masa

8 ml

Tipi i lëkurës

e yndyrshme/akneike

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L1,971.00

Xhel me veprim përtharës dhe antibakterial, për trajtimin lokal të akneve
8 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Stop AKN Spot Control Gel