Bioscalin Nova Genina Shampo Fortificante Rivitalizzante

Informacion për produktin

Marka

Bioscalin

Formulimi

shampo

Lloji flokut

të dobët

Veprimi

rigjenerues

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Specifik për

flokët

L1,404.00

Shampo me veprim forcues dhe rivitalizues për flokë të brishtë që kanë tendencë rënie
200ml

Produkte në ofertë