Bioderma Sensibio Light Crème Apaisante Hydratante

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Bioderma

Formulimi

krem

Masa

40ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L3,450.00

Hidratues intensiv për lëkurë intolerante, normale dhe mikse
40ml

Produkte në ofertë