Bimbovit Ferro

Informacion për produktin

Produkti: Perban Hekur Bivalent, Acid Folik, Vitamine B12 dhe Vitamine C.
Veprimi: Zevendeson  hekurin dhe trajton Anemine tek te porsalindurit
Perdorimi: Tek te porsalindurit keshillohet 3-6 pika ne dite *(sipas keshilles se mjekut)
Mosha: Femije
Formulimi: Solucion
Paketimi : Shishe x 15ml
Marka: Pharmaguida

L1,105.00

Bimbovit Ferro

Principi aktiv:

Hekur, Vit C, B12, Acid Folik

Formë / Doza:

15ml flakon

Përshkrim:

Bimbovit Ferro eshte nje shtese ushqimore e cila perban Hekur Bivalent, Acid Folik, Vitamine B12 dhe Vitamine C.

Indikacionet :

 • Anemi tek te porsalindurit
 • Anemi e tremujorit te dyte tek femijet
 • Mungesa te ndryshme te Hekurit gjate femijerise dhe adoleshences

 

*Bimbovit Ferro mund te shoqerohet me uje, lengje frutash, qumesht.

*Hekuri qe permban Bimbovit Ferro eshte ne gjendje bivalente, e cila eshte  forma e asimilueshme nga organizmi, ndryshe nga Hekuri trivalent I cili me pare duhet te kthehet ne bivalent per tu perthithur.

Përbërsit:

Cdo pike Bimbovit Ferro permban :

 • 1 mg Hekur
 • 10 mcg Acid Folik
 • 1 mcg Vitamine B12
 • 5 MG Vitamine C

Mënyra e përdorimit :

 • Tek te porsalindurit keshillohet 3-6 pika ne dite *(sipas keshilles se mjekut)
 • Ne gjashtemujorin e pare keshillohen 5 pika ne dite
 • Ne gjashtemujorin e dyte keshillohen 5-7 pika ne dite
 • 1 deri ne 3 vjec keshillohen 7 pika ne dite
 • 4 deri ne 6 vjec keshillohen 9 pika ne dite
 • Mbi gjashte vjec keshillohen 10-12 pika ne dite

Produkte në ofertë