Onovo Pharma Flexonorm

Informacion për produktin

Marka

Onovo Pharma

Formulimi

tabletë

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

30 tableta

I përshtatshëm për

të rritur

L2,229.90

Suplement ushqimor që mbështet funksionimin normal të kockave dhe artikulacioneve
Paketim x 30 tableta

Produkte në ofertë