Doppelherz Aktiv Irotec

Informacion për produktin

Marka

Doppelherz

Formulimi

tabletë

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Masa

30 tableta

I përshtatshëm për

të rritur

L1,300.00

Suplement ushqimor me hekur dhe acid folik, i përshtatshëm për gra shtatzëna
Paketim x 30 tableta

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.