BABÉ Stop AKN Purifying Cleansing Gel

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator, eksfoliues, pastrues

Marka

BABÉ

Formulimi

xhel

Masa

100 ml

Tipi i lëkurës

e yndyrshme/akneike

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L800.00

Xhel pastrues dhe eksfoliues për lëkurën e yndyrshme dhe akneike.
100 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Stop AKN Purifying Cleansing Gel