BABÉ Proteoglycan F + F Ampoules

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, ristrukturues

Marka

BABÉ

Formulimi

ampulë

Masa

2 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L3,348.00

Set prej 10 ampulash që rikuperon elasticitetin, qëndrueshmërinë dhe hidratimin e lëkurës.
10 amp x 2 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Proteoglycan F + F Ampoules