Froika Pantogrin Plus Shampoo

Informacion për produktin

Veprimi

forcues, pastrues, rigjenerues

Marka

Froika

Formulimi

shampo

Lloji flokut

të dobët

Masa

200 ml

Specifik për

flokët, skalpi

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,760.00

Shampo e cila trajton flokët e hollë, të dobët dhe që bien.
200 ml

Produkte në ofertë