BABÉ Emollient Cream

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

BABÉ

Formulimi

krem

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

trupi

Kategori:

L3,214.00

Krem trupi ushqyes dhe hidratues, i përshtatshëm për lëkurë të thatë & atopike.
200 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Emollient Cream