BABÉ Anti-Ageing Eye Contour Cream Gel

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, hidratues/ushqyes

Marka

BABÉ

Formulimi

krem, xhel

Masa

15 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

sytë

Kategori:

L3,571.00

Krem për zonën rreth syve, veprues ndaj rrudhave, rrathëve të zinj dhe qeseve poshtë syve.
15 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Anti-Ageing Eye Contour Cream Gel