Aesthetico Sensitive Body Cream

Informacion për produktin

Veprimi hidratues/ushqyes
Marka Aesthetico
Formulimi krem
Masa 200 ml
Mosha mbi 3 vjeç
Tipi i lëkurës e ndjeshme/intolerante, e thatë/atopike
Specifik për trupi
I përshtatshëm për fëmijë, të rritur
Kategori:

L3,120.00

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Hidratues për trupin pa parfum, specifik për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme.
200 ml

Për lëkurë të thatë, lëkurë të prirur ndaj neurodermatitit dhe lëkurë të stresuar mekanikisht, e përshtatshme për fëmijët
Krem për kujdesin mbrojtës për lëkurën e thatë dhe lëkurën e prirur ndaj neurodermatitit
Përsërit mantelin acid mbrojtës të lëkurës dhe kështu forcon barrierën e lëkurës
Pa parfum

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.