X-Ingredients 5 – Vitamin C & Lightening Peptide

Informacion për produktin

Veprimi

kundër njollave, tonifikues

Marka

X-Ingredients

Formulimi

serum

Masa

10 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L8,950.00

Serum i përqëndruar me efekt zbardhues dhe unifikues të tonit të lëkurës.
10 ml

Produkte në ofertë