Webber Naturals Omega-3 Crystal Clean from the Sea 1250mg EPA/DHA

Marka Webber Naturals
Formulimi shurup
Lactose Gluten pa gluten
Masa 200 ml
I përshtatshëm për fëmijë, të rritur
Kategori:

L3,250.00

Suplement ushqimor me vaj peshku të një cilësie të lartë, për të gjithë familjen

200 ml

Marrja e omega-3-ve tuaja ditore të pa shijuar kurrë kaq të mirë!

Miku i Detit® – dhe familja!
Crystal Clean nga deti® Omega-3 është një mënyrë e shijshme dhe e përshtatshme për të përmbushur nevojat e të gjithë familjes për omega-3. Nuk ka pilula për të gëlltitur dhe asnjë shije peshku, dhe është e mrekullueshme si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit! Linja jonë Crystal Clean është e çertifikuar nga Friend of the Sea. Friend of the Sea është i vetmi proces i qëndrueshëm i certifikimit të peshkimit i njohur dhe i mbikëqyrur globalisht nga një Organ Kombëtar Akreditimi. Është standardi kryesor i certifikimit për produktet dhe shërbimet që respektojnë dhe mbrojnë mjedisin detar. Certifikimi jep praktika të qëndrueshme në peshkim, akuakulturë, miell peshku dhe vaj peshku omega-3.
Burim i qëndrueshëm dhe i verifikuar IVO™
Crystal Clean nga deti Omega-3 është i certifikuar IVO, që do të thotë se është testuar për deri në 500 ndotës të mundshëm dhe është verifikuar se përqendrimi i EPA/DHA është i një fuqie të barabartë ose më të madhe sesa ajo që thuhet në etiketë. IVO mbron qëndrueshmërinë duke siguruar që vajrat e peshkut të jenë me burim nga korrje të kapura të egra dhe të menaxhuara me përgjegjësi, duke siguruar që asnjë specie e rrezikuar të mos vihet në rrezik të mëtejshëm.

Doza e rekomanduar

Doza e rekomanduar (të rriturit, adoleshentët dhe fëmijët 1 vjeç e lart): 1 lugë çaji në ditë ose sipas udhëzimeve të një mjeku.

Produkte në ofertë