Vitarmonyl Magnesium B1-B2-B6

Informacion për produktin

Marka

Vitarmonyl

Formulimi

tabletë

Masa

24 tableta eferveshente

I përshtatshëm për

të rritur

L960.00

Suplement ushqimor me magnez dhe vitamina të grupit B, për një mirëqënie të përgjithshme
Paketim x 24 tableta eferveshente

Produkte në ofertë