Guerriero Gestamam

Informacion për produktin

Marka

Guerriero

Formulimi

kapsulë, tabletë

Masa

30 tableta 30 kapsula

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Kategori:

L3,300.00

Suplement ushqimor për nënat gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji
Kuti x 30 kapsula 30 tableta

Produkte në ofertë