Trudi Fluidolatte

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Trudi

Formulimi

fluid

Masa

500 ml

Mosha

0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L1,175.00

Trudi sapun i lëngshëm për pastrimin e duarve dhe trupit
500 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.