Toskani 2 Duo Pack Cell Architect Mesoserum + Cell Architect Cream 50 ml FREE

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë

Marka

Toskani

Formulimi

krem, serum

Masa

30 ml, 50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L12,740.00

Serum me veti anti-age dhe anti-rrudhë Krem falas
I përshtatshëm për moshë deri në 45 vjeç

Produkte në ofertë