Splat Active Toothpaste

Informacion për produktin

Marka

Splat

Formulimi

pastë dentare

Veprimi

pastrues

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L540.00

Splat pastë dhëmbësh për gingiva të shëndetshme dhe kujdes kompleks
100 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.