Solgar skin, nails and hair formula

Informacion për produktin

Marka

Solgar

Formulimi

tabletë

Veprimi

antioksidues

I përshtatshëm për

të rritur

Lactose Gluten

pa gluten

Specifik për

flokët

L2,410.00

Integrator për flokët, thonjtë dhe lëkurën
Paketim x 60 tableta

Produkte në ofertë