Rapidol S 200 mg (ibuprofen)

Informacion për produktin

Veprimi analgjezik, anti-inflamator, antipiretik
Marka PharmaSwiss
Formulimi kapsulë
Masa 20 kapsula
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L269.00

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Medikament OTC me veprim analgjezik, antipiretik dhe anti-inflamator
Kuti x 20 kapsula

Rapidol ”S përdoret për të lehtësuar:

-dhimbje koke,
-migrenë,
-dhimbje shpine,
-dhimbje të ciklit menstrual,
-dhimbje dhëmbi,
-inflamacion nervor (neuralgji),
-dhimbje muskulore,
-dhimbje reumatoid,
-simptomat e ftohjes,
-grip dhe temperaturë.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.