Grippostad Hot Drink (paracetamol, vitaminë C)

Informacion për produktin

Veprimi analgjezik, antioksidant, antipiretik
Marka Stada
Formulimi pluhur
Masa 10 bustina
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L477.00

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Medikament OTC me veti antigripale
Kuti x 10 bustina

E fortë për ftohjet
Kapsula Grippostad® C & Paketa Grippostad C
(OTC)

Trajtimi simptomatik i ankesave të zakonshme si dhimbje koke dhe dhimbje gjymtyrësh, rinitit, kollës së thatë si pjesë e një ftohjeje të zakonshme.

Pije e nxehtë Grippostad® C
(OTC)

Trajtim simptomatik dhimbje koke me intensitet të ulët deri në mes, dhimbje dhëmbi, dhimbje menstruale dhe/ose temperaturë.

Kompleksi Grippostad®
(OTC)

Lehtësimi i simptomave të ftohjes së zakonshme përfshijnë temperaturë dhe dhimbje, si dhe hundë të bllokuar.

Produkte në ofertë