Plasmon Pure frutash me shije dardhe dhe kosi

Informacion për produktin

Marka

Plasmon

Formulimi

pure

Masa

85 g

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L190.00

Pure frutash me dardhë dhe kos
85 g

Produkte në ofertë

Plasmon Pure frutash me shije dardhe dhe kosi