Plasmon Muhalebi me oriz, misër dhe tapioca

Informacion për produktin

Marka

Plasmon

Formulimi

drithëra

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

230 g

Mosha

0-6 muajsh, 6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L540.00

Muhalebi me 3 drithëra për foshnje mbi 4 muajsh
Kuti x 230 g

Produkte në ofertë

Plasmon Muhalebi me oriz, misër dhe tapioca