Philips Avent Baby Care Set Kit

Informacion për produktin

Marka Philips Avent
Mosha 0-6 muajsh, 6-18 muajsh
I përshtatshëm për bebe, fëmijë

L4,370.00

Aksesore të nevojshëm për higjienën e bebes

1-Termometër dixhital me saktësi profesionale*
Matni shpejt, komod dhe saktë temperaturën e foshnjës tuaj. Termometri dixhital ka saktësi profesionale* dhe maja fleksibël ofron rehati shtesë për ju dhe fëmijën tuaj.

2-Aspirator hundësh me majë të butë dhe fleksibël
Aspiratori i hundës ndihmon në hapjen e rrugëve të frymëmarrjes së fëmijës suaj për ta ndihmuar fëmijën tuaj të ndihet dhe të flejë më mirë.

3-Set për kujdesin e thonjve dhe flokëve
Set i plotë për kujdesin e thonjve me gërshërë me majë të rrumbullakosura, gërshërë thonjsh dhe tre dërrasa zmerile. Dhe një set për kujdesin e flokëve me krehër me majë të rrumbullakosura dhe furçë të butë flokësh.

Set kompakt dhe i strukturuar
Seti i strukturuar ofron hapësirë për produktet tuaja shtesë të kujdesit për fëmijën, ndërkohë që është kompakt dhe i përshtatshëm për t’u marrë me vete. Ideale për udhëtime dhe çerdhe.

Furçë dhëmbësh me gishta
Masazhoni butësisht mishrat ose dhëmbët e fëmijës suaj.

Një dhuratë perfekte

Produkte në ofertë