Pharmasept Purified Eye Wipes

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

letër e lagur

Masa

10 letra të lagura

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

sytë

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L970.00

Letra të lagura sterile, ideale për pastrimin e përditshëm të zonës së syve dhe qepallave.
10 letra të lagura

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.