HIPP Pure me drithëra dhe biskota 6m+

Informacion për produktin

Marka

Hipp

Formulimi

pluhur

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

250 g

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L800.00

Pure ideale për vaktin e darkës me drithëra dhe biskota për bebe nga 6 muaj
250 g

Produkte në ofertë

HIPP Pure me drithëra dhe biskota 6m+