Pharmaguida – Mosiac

Mosiac është një shtesë ushqimore qe permban laktoferrinë. Lactoferrina është një proteinë që gjendet në qumështin e nënës e cila luan nje rol te rendesishem ne rritjen e imunitetit te organizmit.

L2,500.00

Mosiac është një shtesë ushqimore e cila përmban Lattoferrinë. Lattoferrina është një proteine e cila gjëndet në qumshtin e gjirit dhe luan një rol të rëndësishëm në përgjigjen immunitare të organizmit.
Gjithashtu Lattoferrina ndihmon kundër krijimit të rezistences të antibiotikeve në organizmin e njeriut.
Çdo capsulë Mosiac përmban 200 mg Lattoferrinë.

Mosiac ka veti :
1. Antivirale
2. Antimikrobiale
3. Immunomodulatore
Përdorimi :
– Të porsalindurit : 1 kapsulë në ditë (200 mg);
– Fëmijet : Deri në 2 kapsula në ditë (400 mg);
– Të rriturit : Deri në 4 kapsula në ditë (800 mg);

Produkte në ofertë

Pharmaguida – Mosiac