ATC-Çaj Fruta pylli

L190.00

Përbërja: Fryte boronice, trëndafil të kuq, manaferrë, vadhëz të egër, mollë të egër.

Vetitë kuruese: Miksimi i fryteve të bimëve aromatiko – mjeksore tërësisht të egra dhe të rritura në pyjet tanë, e bën këtë përzjerje në mënyrën më absolute një nga çajrat më të mirë. Frytet e pyllit që bëjnë pjesë në të, kanë përmbajtje të lartë vitaminash si C, A, B dhe P. Këto fryte përmbajnë gjithashtu acide organike, tanine etj. Kanë gjithashtu dhe veti mjaft të mira kuruese për traktin e frymëmarrjes, zemrën si dhe qarkullimin e gjakut.

Përgatitja : Një lugë çaji ose dhe më shumë, hidhet në enë dhe lihet të valojë për 3-7 minuta. Hiqet nga zjarri dhe lihet mbuluar për 5-7 minuta. Kullohet dhe mund të pihet i ëmbëlsuar ose jo, sipas dëshirës me sheqer ose mjaltë.

 

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.