Milupa Stracciatella Cereal 12m+

Informacion për produktin

Marka

Milupa

Formulimi

drithëra

I përshtatshëm për

bebe

Lactose Gluten

pa gluten

Mosha

18-36 muajsh, mbi 3 vjeç

L600.00

Pure me drithëra dhe çokollatë për fëmijë mbi 1 vjeç.
250g.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.