Hipp Organic Apple Carrot Juice

Informacion për produktin

Masa

200 ml

Marka

Hipp

Formulimi

lëng

Lactose Gluten

pa gluten

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L250.00

Lëng frutash organik me mollë dhe karrota për fëmijë mbi 4 muaj

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.