Hipp Organic Milk & Cereals Fine Fruits

Informacion për produktin

Masa

250 g

Marka

Hipp

Formulimi

drithëra

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L800.00

Pure organike me fruta dhe qumësht për bebe nga mosha 6 muajsh
250 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.