Hipp Fine vegetables and potatoes with veal

Informacion për produktin

Masa

125 g

Marka

Hipp

Formulimi

pure

Lactose Gluten

pa gluten

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L250.00

Pure me perime, patate dhe mish viçi për fëmijë mbi 4 muaj
125 g

Produkte në ofertë

Hipp Fine vegetables and potatoes with veal