Health Aid Osteoflex Plus

Informacion për produktin

Marka

HealthAid

Formulimi

tabletë

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

30 tableta

I përshtatshëm për

të rritur

L4,029.90

Suplement ushqimor për mirëfunksionimin e indit lidhor, kërceve dhe rritjen e fleksibilitetit të artikulacioneve.
30 tableta

Produkte në ofertë