Guam Il Leggins Snell Massagiante Anticellulite- Rassodante

Informacion për produktin

Masa

L/XL, S/M

Marka

Guam

Formulimi

të tjera

Veprimi

tonifikues

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

këmbët

Kategori:

L7,150.00

Streçe masazhuese, anti-celulit dhe tonifikuese

Produkte në ofertë