Froika Sensitive Cream Rich

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Froika

Formulimi

krem

Masa

40 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, e thatë/atopike

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,950.00

Përkujdesje hidratuese specifike për lëkurë të ndjeshme, normale dhe të thatë.
40 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.