Fortex Omega-3 500 mg

Veprimi antioksidues
Marka Fortex
Formulimi kapsulë
Masa 120 kapsula xhelatinore
I përshtatshëm për të rritur

L909.60

Përshkrim i produktit

Suplement me omega-3 për të rritur

Paketim x 120 kapsula

Fortex Omega 3 është një suplement dietik me acide yndyrore omega 3 (EPA dhe DHA), të cilat janë jashtëzakonisht të rëndësishme për shëndetin e njeriut. Omega 3 Fortex përmban 1000 mg vaj peshku të koncentruar, me 18% EPA dhe 12% DHA acide yndyrore esenciale të pangopura. Është vërtetuar përfundimisht në studime të shumta klinike se marrja e acideve yndyrore omega 3 (EPA dhe DHA) është jashtëzakonisht e rëndësishme për shëndetin e njeriut. Omega 3 Fortex janë acide yndyrore thelbësore të pangopura – EPA (eicosapentaenoic) dhe DHA (docosahexaenoic). Acidet DHA dhe EPA janë me origjinë peshku dhe absorbohen menjëherë në qelizat e trupit. Është vërtetuar përfundimisht se për shkak të strukturës së tyre molekulare me zinxhir të gjatë, ato janë acidet yndyrore më të dobishme dhe më të nevojshme. Roli kryesor biologjik i acideve yndyrore të pangopura është ndërtimi i membranave qelizore. Acidet omega 3 inkorporohen në shtresën e dyfishtë fosfolipide të membranës qelizore, duke përmirësuar kështu lëvizshmërinë, rrjedhshmërinë dhe përshkueshmërinë. Omega 3 janë të nevojshme për çdo qelizë në trupin e njeriut

Përbërësit:

Përbërësit në 1 kapsulë: vaj peshku i koncentruar 1000 mg, me një përmbajtje minimale 18% EPA dhe 12% DHA, vitaminë E 10 mg

Dozimi:

Marrja e rekomanduar ditore: Merrni 1-3 kapsula në ditë.

Produkte në ofertë