Filorga Optim-Eyes, Lashes & Brows

Informacion për produktin

Marka

Filorga

Formulimi

serum

Masa

2 x 6.5 ml

Specifik për

sytë

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L6,150.00

Formulim i dyfishtë për vetulla dhe qerpikë me volum
2 x 6.5 ml

Produkte në ofertë