Esi No-Dol Gel Termico

Marka Esi
Formulimi xhel
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L690.00

Xhel i posaçëm për terapinë e ngrohtë/e ftohtë

 

Qese me xhel termik, e cila mund të përdoret e ftohtë ose e ngrohtë.

Qesja me xhel mund të ngrohtë në ujë të valuar ose në mikrovalë dhe të përdoret për dhimbje mesi, reumatizëm, hipotermi etj. Qesja me xhel mund të ftohet në frigorifer për të paktën 1-2 orë dhe të përdoret në rast hematome, distorcioni, traume, hipertermie etj.

Ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve reumatizmale, dhimbjeve të kyçeve, dhimbjeve të muskujve, tendinitit, dhimbjes së shpinës ose dhimbjes së qafës së fortë.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.