Esi Aloe Fresh Smile Dentifricio in Gel con Microsfere

Informacion për produktin

Masa

100 ml

Marka

Esi

Formulimi

xhel

Veprimi

pastrues

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L500.00

Pastë dhëmbësh në formë xheli me origjine 100% natyrale dhe veprim që zgjat në kohë
100 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.