Froika Anti-Perspirant Spray Women

Informacion për produktin

Veprimi

anti-djersë

Marka

Froika

Formulimi

solucion

Masa

60 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

Specifik për

duart, këmbët, trupi

I përshtatshëm për

femra

Kategori:

L1,620.00

Spray anti-perspirant për femra, i cili trajton djersitjen e shtuar edhe në duar dhe këmbë.
60 ml

Produkte në ofertë

Froika Anti-Perspirant Spray Women