Esi Aloe Fresh Dentifricio in Gel Menta Crystal

Informacion për produktin

Masa

100 ml

Marka

Esi

Formulimi

xhel

Veprimi

pastrues

I përshtatshëm për

të rritur

L500.00

Pastë dhëmbësh me aloe vera dhe aromë mente
100 ml

Produkte në ofertë

Esi Aloe Fresh Dentifricio in Gel Menta Crystal