Spray për hidratimin e zonës së piercing-Easy Piercing Saline Solution Spray

Marka Easypiercing
Formulimi solucion
Veprimi hidratues/ushqyes, pastrues
I përshtatshëm për të rritur
Specifik për fytyra, trupi
Kategori:

L600.00

E destinuar për shpëlarjen e përditshme të piercing-ut, solucioni i kripur Easypiercing® optimizon hidratimin e plagës. Falë difuzorit të tij specifik, ai pluhurizohet në formë mikro grimcash duke ofruar një efekt të shkëlqyeshëm në një dozë unike.

Mënyra e përdorimit:

1. Filloni duke larë saktë duart me ujë dhe xhel të butë pastrues Easypiercing®.

2. Avullojeni pak tretësirë ​​të kripur Easypiercing® në një shtupë sterile, shpëlajeni shpimin duke lëvizur me delikatesë tretësirën e bizhuterinës mbi shpimin duke lëvizur me delikatesë xhevahirin.

3. Fshijeni me delikatesë shpimin me një shtupë të pastër njëpërdorimshe.

Produkte në ofertë