Doppelherz Aktiv Jod + Folsaure + Eisen + B12

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues

Marka

Doppelherz

Formulimi

tabletë

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Masa

45 tableta

I përshtatshëm për

të rritur

L1,105.00

Suplement ushqimor me vitamina dhe minerale për mirë-funksionimin e tiroides dhe trajtimin e anemisë
Paketim x 45 tableta

Produkte në ofertë

Doppelherz Aktiv Jod + Folsaure + Eisen + B12