Curasept PERIO Mouthwash

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial

Marka

Curasept

Formulimi

shpëlarës goje

Masa

200 ml

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,160.00

Shpëlarës për gojën për persona që i kanë mishrat e dhëmbëve të ndjeshëm dhe që gjakosen
200 ml

Produkte në ofertë

Curasept PERIO Mouthwash