Curasept Biosmalto Caries Protection Mouthwash

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Curasept

Formulimi

shpëlarës goje

Masa

300 ml

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,000.00

Shpëlarës për gojën që parandalon formimin dhe mbron nga kariesi
300 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.