Curaprox Smart Toothbrush CS7600

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Curaprox

Formulimi

furcë dentare

Masa

1 furçë

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L650.00

Furçë dhëmbësh për fëmijë mbi 5 vjeç dhe të rritur

Produkte në ofertë

Curaprox Smart Toothbrush CS7600