Curaprox Black is White Set

Informacion për produktin

Veprimi

zbardhues

Marka

Curaprox

Formulimi

pastë dentare

Masa

90 ml

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,150.00

Pastë dhe furçë dhëmbësh për zbardhim
Tubet x 90 ml 1 furçë

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.