Chicco Well-Being Travelling Bottle 4 M+

Informacion për produktin

Marka

Chicco

Formulimi

shishe ushqimi

Masa

240 ml

Material

plastikë

Mosha

0-6 muajsh, 6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L1,100.00

Shishe plastike për konsumimin e lëngjeve për bebe mbi 4 muaj e përshtatshme dhe për udhëtime.
240 ml

Produkte në ofertë