Bioderma Sensibio Tonique Lotion Apaisante Hydratante

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues, tonifikues

Marka

Bioderma

Formulimi

solucion

Masa

250ml, 100ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L2,560.00

Tonik me veprim hidratues dhe qetësues, specifik për lëkurë të ndjeshme

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.